Zoeken:

SCHOOLWIKI

De SCHOOLWIKI is onze digitale vertaling van de schoolgids en begrippen in het basisonderwijs. De schoolgids is een wettelijk voorgeschreven uitgave waarop ouders worden gewezen bij toelating van hun kind op de basisschool. De schoolgids geeft in vogelvlucht inzicht in de organisatie van het onderwijs op onze school.

Welkom op ‘t Mozaïek

In deze gids kunt u lezen hoe wij vorm geven aan ons onderwijs. Wij willen onze leerlingen kennis laten maken met dans, beeldende vorming, muziek en drama. Het ontwikkelen van talenten en meervoudige intelligentie (M.I.) staan bij ons in een hoog vaandel. Wij zijn dan ook: “Een school vol talent!”
Onder het hoofdstuk “Visie” kunt u hier meer over lezen.

De basisschoolperiode maakt een belangrijk deel uit van het leven van uw kind(eren). Daarom wilt u zorgvuldig een school kiezen die past bij uw kind. U vertrouwt uw kind immers urenlang toe aan de zorg van anderen. U bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Ik wil u graag de school in bedrijf laten zien en uw vragen beantwoorden.

Informatie over de school is te vinden in onze jaarkalender die u elk jaar ontvangt. Via nieuwsbrieven, die elke maand worden verspreid, wordt u ook op de hoogte gehouden. Daarnaast krijgt u belangrijke informatie tussendoor via aparte mail binnen. Actualiteiten zetten we op Facebook en onze website www.pcbsmozaiek.nl. Als u opmerkingen of vragen heeft, neemt u dan contact op met de leerkracht van uw kind. Uiteraard kunt u altijd een afspraak maken. Namens het team van ‘t Mozaïek,

Mariette Veldkamp, directeur

Zoeken in de wiki

Meest gezocht