Tijdlijn berichten

Sinterklaasjournaal van Vaassen Actief

Beste ouder(s), verzorger(s),

Nu Sinterklaas niet met een intocht in Vaassen aan kon komen heeft de Vaassense ondernemingsvereniging in samenwerking met Vaassen Actief een sinterklaasjournaal gemaakt.

Dit sinterklaasjournaal is te bekijken op de internetpagina van Vaassen Actief. Vorige week zijn ze ook bij ons op school geweest. Wellicht vindt u het leuk om samen met uw kind(eren) te kijken? Dit is de link naar het tweede sinterklaasjournaal. https://www.vaassenactief.nl/sinterklaasjournaal-nummer-2/

team 't Mozaïek

Presentatie MI

Beste ouders,

De afgelopen weken zijn wij op school bezig geweest met uitvindingen. Uitvindingen van vroeger, uitvindingen van de toekomst en zelf hebben we ook al een uitvinding bedacht voor het vallen van het potlood van de tafel. Om nog meer van ons thema te zien kunt u op de link hieronder klikken voor een filmpje. Veel kijkplezier en een heel fijn weekend gewenst!

Ria en Danielle

Nationaal schoolontbijt

Op vrijdag 6 november namen als groepen van 't Mozaïek deel aan het nationaal schoolontbijt. Hierbij enkele kiekjes uit verschillende groepen.

Nieuwsbrief najaar 2020

Beste ouders en verzorgers,

In de bijlage treft u de nieuwsbrief aan.

Met vriendelijke groet, namens het team,

Najaar 2020
Nieuwe vakleerkracht gym

Beste ouders en verzorgers,

We zijn blij te kunnen melden dat we een nieuwe vakleerkracht voor gym aan ons hebben kunnen binden. Het is een ervaren docent en hij komt oorspronkelijk uit Vaassen. Zijn naam is Dennis Jolink. Wellicht voor een aantal onder u geen onbekende. Dennis gaat na de herfstvakantie starten. Dat betekent dat tot die tijd de gymlessen nog buiten worden gegeven door de eigen leerkrachten.

Met vriendelijke groet namens het team,

Mariette Veldkamp

Iedereen hoort er bij! Thema startweken groep 1 en 2.

In de groepen 1 en 2 zijn we dit schooljaar gestart met de kanjerweken 'Iedereen hoort er bij!'. Het thema is 'bijen'. Naast de thematafel, de themamuur, de opdrachtjes die de kinderen doen hebben we donderdagochtend een echte imker op bezoek gehad. Hij vertelde heel bevlogen over zijn bijen. De kinderen vonden het reuze interessant.

Gym dinsdag 8-9 groep 5

Goedemiddag: morgen is er nog op het plein gym, de kinderen komen dus gewoon naar school morgenochtend. Groet van juf Carmen

Overblijven schooljaar 2020-2021

Beste ouders en verzorgers,

Als bijlage vindt u de brief waarop u kunt aangeven of u volgend schooljaar (weer) gebruik wilt maken van de mogelijkheid om een abonnement voor het overblijven af te sluiten. Leest u de brief alstublieft goed door: er staat namelijk iets in over restitutie van een deel van het overblijfgeld van afgelopen schooljaar in de vorm van korting. De brief gaat maandag op papier met alle leerlingen mee.

Mocht u afgelopen jaar een abonnement hebben afgesloten en dat voor volgend schooljaar niet meer willen, wilt u dat mij dan laten weten door een mail te sturen naar directie@pcbsmozaiek.nl?

Fijn weekend!

Brief ouders jaarabonnement 2020 2021
Groepsindeling volgend schooljaar

Beste ouders en verzorgers,

In de bijlage de nieuwsbrief met informatie over de groepsindeling van volgend schooljaar.

Groepsindeling, brief ouders
Verkouden

Beste ouders en verzorgers,

Regelmatig krijgen we vragen of kinderen naar school mogen komen als ze verkouden zijn. Het is voor u en ons lastig om in te schatten wat wel en niet kan, ondanks de richtlijnen van het RIVM. In navolging van kinderopvang KOM gaan we werken met een beslisboom waarmee u zelf kunt beoordelen of uw kind wel of niet naar school mag. Er zijn verschillende richtlijnen voor kinderen van groep 1 en 2 en kinderen vanaf groep 3.

Wilt u, in geval van verkoudheid, zelf heel kritisch de beslisboom volgen om een weloverwogen beslissing te nemen of uw kind wel of niet naar school kan komen?

Beslisboom neusverkouden kind 6 12 jaar toelaten op kinderopvang school