Tijdlijn berichten

Talentendag dinsdag 6 juli.

Beste ouders,

Dinsdag 6 juli staat de hele dag in het teken van talenten. Omdat er dit jaar geen schoolreisjes zijn, maken we er met z'n allen een gezellige, feestelijke dag van, waarbij iedereen zijn of haar talent(en) kan laten zien en wie weet.... nieuwe talenten ontdekken!

Elke groep krijgt 3 verschillende workshops aangeboden: een culturele, een creatieve en een sportieve. Deze laatste workshop wordt (als het weer het toelaat) buiten gegeven en het is dan prettig als de kinderen gemakkelijke kleding dragen en goede schoenen (dus geen slippers). Bij het creatieve deel wordt gewerkt met verschillende materialen; kleding die tegen een stootje kan of eventueel vies mag worden is dan aan te bevelen.

Voor de ochtendpauze is het de bedoeling dat de kinderen zelf voor drinken en wat fruit zorgen; de lunch wordt door de OR verzorgd.

Voor die dag blijven de schooltijden hetzelfde.

We hopen op een gezellige dag!

Groetjes,

De talentencommissie, Kelly Vennegoor, Irma Beemster, Dennis Jolink en Annemieke van Assen.

Receptie afscheid Rita en Marion

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Op maandag 12 juli nemen wij afscheid van Rita Vader en Marion Koens. Zij gaan van hun welverdiende pensioen genieten. Dit laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. We gaan er een gezellige afscheidsfeestje van maken op school.

Voor ouders is er die dag de gelegenheid hen de hand te schudden van 15.30 uur tot 16.30 uur. Deze walk-by receptie vindt plaats op het kleuterplein.

U bent van harte uitgenodigd.

De afscheidscommissie,

Gerrie van der Zwaag, Annemieke van Assen, Kelly Vennegoor en Carmen Elijzen

Kinderboekenschrijfster in de klas

Groep 5 en 6 hebben meegedaan aan een rebus van de bibliotheek en ze hebben gewonnen! Beide groepen hebben een aantal prachtige boeken mogen ontvangen van Sanne de Bakker en daarnaast kwam ze ook nog op bezoek op school!

Sanne heeft voorgelezen uit haar eigen boeken en er uitgebreid over verteld. Na afloop hield ze een quiz in de klas. Zowel groep 5 als groep 6 hadden alle vragen goed! Beide groepen hebben daarmee ook nog een boek voor in de klas gewonnen.

Verkeersexamen

Alle leerlingen uit groep 7 hebben deelgenomen aan het verkeersexamen. Vanwege de corona later in het jaar dan normaliter het geval is. Alle leerlingen hebben deelgenomen aan zowel het theorie-examen als het praktijkexamen. Met een behoorlijke bui regen op hun hoofd, maar een voldaan gevoel keerden de leerlingen terug op school!

Koningsspelen 2021

Vandaag nam 't Mozaïek deel aan de Koningsspelen. Voor iedere groep was er iets georganiseerd. Spelletjes op het plein waaronder boogschieten, de fling en dansen met juf Charlot, lasergamen en een Koningsdagzeskamp in de Koekoek. Met het heerlijke zonnetje er bij was het een leuke ochtend!

Schoolwapps 2.0 wordt Klasbord Ouderapp

Beste ouder(s), verzorger(s),

Komende woensdag verandert Heutink het ouderportaal Schoolwapps naar de nieuwe naam Klasbord Ouderapp. De kleur en het uiterlijk zullen veranderen. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is het updaten van de app. Veel mensen hebben dat ingesteld op automatisch. Mocht dat niet zo zijn, dan kunt u de app zelf updaten. U krijgt hierover een bericht/notificatie.

Dit is het bericht van Heutink: Op woensdag 17 februari zal onze ouderportaal SchoolWapps 2.0 een andere naam en logo krijgen, namelijk Klasbord Ouderapp! Hier hoef je niks voor te doen, anders dan de app op je telefoon updaten. Verder verandert er niets: je hoeft niet opnieuw in te loggen of aan te melden.

We hopen u op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben,

Met vriendelijke groet, namens het team van 't Mozaïek, Annemieke van der Vegt

Sinterklaasjournaal van Vaassen Actief

Beste ouder(s), verzorger(s),

Nu Sinterklaas niet met een intocht in Vaassen aan kon komen heeft de Vaassense ondernemingsvereniging in samenwerking met Vaassen Actief een sinterklaasjournaal gemaakt.

Dit sinterklaasjournaal is te bekijken op de internetpagina van Vaassen Actief. Vorige week zijn ze ook bij ons op school geweest. Wellicht vindt u het leuk om samen met uw kind(eren) te kijken? Dit is de link naar het tweede sinterklaasjournaal. https://www.vaassenactief.nl/sinterklaasjournaal-nummer-2/

team 't Mozaïek

Presentatie MI

Beste ouders,

De afgelopen weken zijn wij op school bezig geweest met uitvindingen. Uitvindingen van vroeger, uitvindingen van de toekomst en zelf hebben we ook al een uitvinding bedacht voor het vallen van het potlood van de tafel. Om nog meer van ons thema te zien kunt u op de link hieronder klikken voor een filmpje. Veel kijkplezier en een heel fijn weekend gewenst!

Ria en Danielle

Nationaal schoolontbijt

Op vrijdag 6 november namen als groepen van 't Mozaïek deel aan het nationaal schoolontbijt. Hierbij enkele kiekjes uit verschillende groepen.

Nieuwsbrief najaar 2020

Beste ouders en verzorgers,

In de bijlage treft u de nieuwsbrief aan.

Met vriendelijke groet, namens het team,

Mariette Veldkamp

Najaar 2020