Tijdlijn berichten

Ouderavond Kanjertraining

Beste ouders en verzorgers,

In de reeks avonden van Pro Beer Meer bieden we een ouderavond van de Kanjertraining aan. Door onze gezamenlijke betrokkenheid bij je kind, zorgen we samen voor een prettig pedagogisch klimaat om te leren en groeien. Deze ouderavond helpt je te begrijpen hoe we op school de Kanjertraining inzetten en hoe je daar thuis ook verder mee kunt. Je bent van harte welkom op maandag 11 maart 2024 van 19.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur in de hal van 't Mozaïek aan de Westerenkweg 19 in Vaassen.

Inloop met koffie en thee vanaf 19.15 uur.

De link om je aan te melden staat onder het tabblad media en dan 'links'.

We zien je graag!


kanjertraining ouderavond
Pro Beer Meer, ouderavond Kanjertraining

Beste ouders en verzorgers,


In de reeks avonden van Pro Beer Meer bieden we een ouderavond van de Kanjertraining aan.

Door onze gezamenlijke betrokkenheid bij je kind, zorgen we samen voor een prettig pedagogisch klimaat om te leren en groeien.

Deze ouderavond helpt je te begrijpen hoe we op school de Kanjertraining inzetten en hoe je daar thuis ook verder mee kunt.

Je bent van harte welkom op maandag 11 maart 2024 van 19.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur in de hal van 't Mozaïek aan de Westerenkweg 19 in Vaassen.

Inloop vanaf 19.15 uur.

Na de voorjaarsvakantie ontvang je een uitnodiging met een link om je in te schrijven, dit bericht is een vooraankondiging om de avond alvast in je agenda te blokken.

We zien je graag!

Fijne vakantie,

Team 't Mozaïek

Voetpad voor de school opgebroken en studiedag team

Beste ouders en verzorgers,

Het voetpad voor de school, ongeveer vanaf de hoofdingang tot en met de entree van de kinderopvang zal vanaf volgende week worden opgebroken voor werkzaamheden door Liander. In de periode dat de werkzaamheden uitgevoerd worden, is het pad tussen onze school en de kinderopvang niet te bereiken en te gebruiken vanaf de Westerenkweg.

Daarom het verzoek om na de vakantie via het hek aan de Veldeksterweg het grote plein te betreden. De kinderen van groep 1 tot en met 4 kunnen met de fiets aan de hand langs het lokaal van Juenne, dus achter de school langs, naar hun eigen ingang en fietsen-stal-plek. Natuurlijk kan het kleine plein ook via het hek dat grenst aan het veld achter de school bereikt worden.

Er zullen in die periode voor de school minder parkeerplekken beschikbaar zijn omdat het zand dat opgegraven wordt, daarop gedeponeerd wordt.

Waarschijnlijk duren de werkzaamheden tot en met week 12, de week van 18-22 maart.

Dan nog even een reminder: op 26 februari, de maandag na de voorjaarsvakantie, heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn die dag dus nog vrij.

Fijne vakantie!

Met vriendelijke groet namens het team,

Mariette Veldkamp

Opening de 'Droomboom'

Beste ouders en verzorgers,

Op zaterdag 17 februari opent de Droomboom in Epe.

De Droomboom is een fysiek en online kindertalentencentrum met workshops en een omgeving die de kinderen triggert, uitdaagt en motiveert om hun talent te ontdekken.

Er is op die dag een gevarieerd programma (zie flyer) en zo te zien echt de moeite waard om te gaan kijken.

Met vriendelijke groet,

Mariette Veldkamp

240208 droomboomopening digiflyer
'Operatie meubilair'

Beste ouder(s), verzorger(s),


In januari krijgen alle groepen van 't Mozaïek nieuwe tafels, stoelen, instructietafels en bureaus. Het oude meubilair wordt geschonken aan scholen in Oekraïne. Vandaag werd alles opgehaald. Ook nu bleek maar weer eens dat vele handen licht werk maken. De vrachtwagen was er rond 8 uur en rond 11 uur reed hij toeterend de straat uit!

Leerlingen, ouders en collega's; bedankt voor het helpen.


Fijne kerstdagen en alle goeds voor 2024!


Met vriendelijke groet namens het team,

Annemieke van der Vegt

Pro-beer-MEER; ProConacademie

Beste ouders en verzorgers,

Bij deze een herinnering van het volgende:

Vanaf dit schooljaar hebben we een mooi aanbod aan lezingen en workshops voor leerkrachten én ouders, genaamd PRO-beer-MEER. Ze zijn al verwerkt in de kalender van Klasbord. Er zijn lezingen over verschillende onderwerpen die je zullen aanspreken, workshops over onder andere EHBO en een echte bootcamp!

Omdat de eerste lezing al op 13 september is, alvast een flyer en inschrijflink, zodat je, mocht je dat willen, aanwezig kunt zijn. Je kunt je hier aanmelden.

De titel van de lezing is (Mis)Communicatie. Misschien wel het belangrijkste aan communicatie is begrijpen wanneer en waarom het misgaat. Een luchtige lezing over een niet zo luchtig probleem.

Team 't Mozaïek

Stem mee voor ons ANWB verkeersplein!!!

Geachte ouders, verzorgers,

Onze school 't Mozaïek is één van de 47 scholen uit Gelderland die is genomineerd voor een ANWB Verkeersplein. Op dit plein kunnen de kinderen in een veilige omgeving ervaring opdoen met verschillende verkeerssituaties.

Om het verkeersplein te winnen, is het belangrijk dat we zoveel mogelijk stemmen werven. Helpt u mee?

Stem uiterlijk 26 mei op onze school via anwb.nl/wineenverkeersplein.

Vergeet niet om opa's, oma's, ooms, tantes, buren, oppas, vrienden, collega's, enz. te vragen om te stemmen. Met andere woorden, spreek uw netwerk aan zodat u straks kunt zeggen dat uw stem en inzet ervoor gezorgd hebben dat wij dit fantastische ANWB verkeersplein konden realiseren!

Vriendelijke groeten,

Team Mozaïek


Verkeersexamen groep 7

Vandaag nam groep 7 deel aan het praktisch verkeersexamen. Vorige week werd het theoretisch gedeelte gemaakt op school, vandaag fietsten de leerlingen de route door Vaassen.

Binnenkort volgt voor de leerlingen de uitslag. Wij zijn in ieder geval nu al trots op alle kinderen!

Kunstweken op 't Mozaïek. Donderdag 30 maart, 14.00 uur 't Mozaïek-museum

Beste ouders/verzorgers,

Vanaf vandaag zijn wij gestart met een schoolbreed project; Kunst. In elke groep staat een kunstenaar centraal.

Voor de kleutergroepen zijn dat Piet Mondriaan en Wassily Kandinsky, de groepen 3 en 4 buigen zich over de werken van Andy Warhol en Keith Haring; in groep 5 en 6 staan Vincent van Gogh en Joan Miró centraal en de groepen 7 en 8 gaan zich bezighouden met het werk en leven van Henri Matisse en Pablo Picasso.

In onderstaand filmpje vindt u meer informatie over ons project, zeker een aanrader om samen met uw kind(eren) te bekijken. Dit project zullen wij op donderdag 30 maart afsluiten, d.m.v. 't Mozaïek-museum. Dit museum is geopend vanaf 14.00 u, Zet u deze datum alvast in uw agenda? We zoeken voor het museum nog kunstenaars die 'live' willen laten zien waar ze mee bezig zijn. We denken daarbij aan kunst in de meest brede zin van het woord. U kunt zich hiervoor opgeven bij Daniëlle (leerkracht groep 6, dstaveren@pcbsmozaiek.nl). Wij hopen op veel creativiteit die dag!

De school doet mee aan een kunstproject. Zo werkt 't. - YouTube
Met vriendelijke groet, namens het team,

de kunstcommissie. 

Amélie van Ek vertegenwoordigt 't Mozaïek tijdens de voorleeswedstrijd.

Afgelopen donderdag was de voorleeskampioen van onze school, Amélie van Ek, één van de zes finalisten in de finale van alle scholen uit Vaassen. Ze heeft heel goed gelezen uit 'De GVR' van Roald Dahl. Volgens de jury was er een ander nóg beter! Hoe dan ook: een geweldige prestatie!