Tijdlijn berichten

Sinterklaasfilm ondernemersvereniging Vaassen

Beste ouder(s) en verzorger(s),

De leuke en spannende sinterklaastijd komt er weer aan. Nu is er vanuit de ondernemingsvereniging Vaassen een film opgenomen. Vanaf 8 november kan er dagelijks gekeken worden naar een klein stukje van de film. Als u op onderstaande link klikt, komt u bij de film. De trailer van de film staat alvast klaar.

https://www.ondernemersverenigingvaassen.nl/professor-sjokobel-en-de-geheime-chocolade-bron-trailer/

Alvast heel veel kijk plezier.

Met vriendelijke groet,

team 't Mozaïek

Maatregelen tbv Corona

Beste ouders en verzorgers,

Afgelopen dinsdag hoorden we tijdens de persconferentie van de overheid over de nieuwe maatregelen omtrent Corona. Dan denken we vooral aan het houden van afstand en het in verschillende settings weer gebruiken van een mondkapje.

Helaas ontkomen we er niet aan enkele aanpassingen te doen om zo het aantal besmettingen terug te dringen. Als team zijn we ons bewust van de verantwoordelijkheid om afstand te houden en doen we regelmatig preventieve zelftesten. Daarnaast zijn we erg alert op klachten en laten we ons testen als dat nodig is.

We vinden het geweldig om sinds 25 september de ouders van groep 1 tot en met 4 weer in groepjes in de school te ontvangen. We zouden het erg jammer vinden dat weer terug te moeten draaien omdat we zowel bij u als onze collega’s zien dat dit weer een beetje als vanouds voelt en u af en toe een kijkje in de groep van uw kind kunt nemen.

Daarom doe we een dringend beroep op alle ouders om, als u de school inkomt, een mondkapje te dragen. Het is een kleine ingreep, maar heeft hopelijk veel effect. Voor de ouders van onze leerlingen in groep 5 tot en met 8 geldt dat vooral bij (zorg-) gesprekken op uitnodiging.

Hopelijk kunnen we over niet al te lange tijd de verschillende maatregelen weer laten varen.

Bedankt voor uw begrip en medewerking.


Met vriendelijke groet,

Mariette Veldkamp en Jeanet Vosselman

Uitnodiging muzikale voorstelling over opvoeden: 'Die andere ouders doen ook maar wat.'

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Op woensdag 5 oktober om 20.00 wordt er in de Noordgouw in Heerde een muzikale voorstelling gegeven over opvoeden. De voorstelling heeft de titel: 'Die andere ouders doen ook maar wat.' In de bijlage treft u de uitnodiging.

Met vriendelijke groet,

Team 't Mozaïek

PERSBERICHT Die andere ouders doen ook maar wat
Opening Nationale Sportweek 17 september - Sprenge trail - bericht van Tom Beekman

Op vrijdag 17 september wordt de nationale sportweek afgetrapt met de Sprenge trail. De trail wordt gehouden bij kasteel de Canneburch waar kinderen van alle basisscholen deel kunnen nemen aan de 500m (17.15uur), 1000m (17.30uur) of de 3000m (17.35 uur). 

Wanneer uw kind graag meedoet aan deze activiteit kan hij/zij zich van 6 t/m 9 september opgeven bij de eigen juf of meester. 

Het zou supergaaf zijn als er zoveel mogelijk kinderen meedoen bij mijn laatste activiteit waar ik bij ben namens HeelEpeBeweegt, nu ik na 8 jaar afscheid neem van het team van HeelEpeBeweegt. 

Neem een kijkje op www.heelepebeweegt.nl voor alle open sportactiviteiten die plaatsvinden in de nationale sportweek.

Talentendag dinsdag 6 juli.

Beste ouders, 

 

Dinsdag 6 juli staat de hele dag in het teken van talenten. Omdat er dit jaar geen schoolreisjes zijn, maken we er met z'n allen een gezellige, feestelijke dag van, waarbij iedereen zijn of haar talent(en) kan laten zien en wie weet.... nieuwe talenten ontdekken! 

Elke groep krijgt 3 verschillende workshops aangeboden: een culturele, een creatieve en een sportieve. Deze laatste workshop wordt (als het weer het toelaat) buiten gegeven en het is dan prettig als de kinderen gemakkelijke kleding dragen en goede schoenen (dus geen slippers). Bij het creatieve deel wordt gewerkt met verschillende materialen; kleding die tegen een stootje kan of eventueel vies mag worden is dan aan te bevelen. 

Voor de ochtendpauze is het de bedoeling dat de kinderen zelf voor drinken en wat fruit zorgen; de lunch wordt door de OR verzorgd.  

 

Voor die dag blijven de schooltijden hetzelfde. 

We hopen op een gezellige dag! 

 

Groetjes,  

De talentencommissie, Kelly Vennegoor, Irma Beemster, Dennis Jolink en Annemieke van Assen.

Receptie afscheid Rita en Marion

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Op maandag 12 juli nemen wij afscheid van Rita Vader en Marion Koens. Zij gaan van hun welverdiende pensioen genieten. Dit laten we niet onopgemerkt voorbij gaan. We gaan er een gezellige afscheidsfeestje van maken op school.

Voor ouders is er die dag de gelegenheid hen de hand te schudden van 15.30 uur tot 16.30 uur. Deze walk-by receptie vindt plaats op het kleuterplein.

U bent van harte uitgenodigd.

Met vriendelijke groet,

De afscheidscommissie,

Gerrie van der Zwaag, Annemieke van Assen, Kelly Vennegoor en Carmen Elijzen


Kinderboekenschrijfster in de klas

Groep 5 en 6 hebben meegedaan aan een rebus van de bibliotheek en ze hebben gewonnen! Beide groepen hebben een aantal prachtige boeken mogen ontvangen van Sanne de Bakker en daarnaast kwam ze ook nog op bezoek op school!

Sanne heeft voorgelezen uit haar eigen boeken en er uitgebreid over verteld. Na afloop hield ze een quiz in de klas. Zowel groep 5 als groep 6 hadden alle vragen goed! Beide groepen hebben daarmee ook nog een boek voor in de klas gewonnen.

Verkeersexamen

Alle leerlingen uit groep 7 hebben deelgenomen aan het verkeersexamen. Vanwege de corona later in het jaar dan normaliter het geval is. Alle leerlingen hebben deelgenomen aan zowel het theorie-examen als het praktijkexamen. Met een behoorlijke bui regen op hun hoofd, maar een voldaan gevoel keerden de leerlingen terug op school! 

Koningsspelen 2021

Vandaag nam 't Mozaïek deel aan de Koningsspelen. Voor iedere groep was er iets georganiseerd. Spelletjes op het plein waaronder boogschieten, de fling en dansen met juf Charlot, lasergamen en een Koningsdagzeskamp in de Koekoek. Met het heerlijke zonnetje er bij was het een leuke ochtend!

Schoolwapps 2.0 wordt Klasbord Ouderapp

Beste ouder(s), verzorger(s),

Komende woensdag verandert Heutink het ouderportaal Schoolwapps naar de nieuwe naam Klasbord Ouderapp. De kleur en het uiterlijk zullen veranderen. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is het updaten van de app. Veel mensen hebben dat ingesteld op automatisch. Mocht dat niet zo zijn, dan kunt u de app zelf updaten. U krijgt hierover een bericht/notificatie.

Dit is het bericht van Heutink: Op woensdag 17 februari zal onze ouderportaal SchoolWapps 2.0 een andere naam en logo krijgen, namelijk Klasbord Ouderapp! Hier hoef je niks voor te doen, anders dan de app op je telefoon updaten. Verder verandert er niets: je hoeft niet opnieuw in te loggen of aan te melden.

We hopen u op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben,

Met vriendelijke groet, namens het team van 't Mozaïek, Annemieke van der Vegt