Tijdlijn berichten

ProBeerMeer: lekker buitenspelen

Beste ouders en verzorgers,

Als bijlage weer een uitnodiging voor een leuke, informatieve avond over buitenspelen.

De QR-code om aan te melden voeg ik ook (als bijlage) toe.

Met vriendelijke groet,

Team ProBeerMeer

Uitnodiging inspiratie avond Procon
Schoolfotograaf

Beste ouders en verzorgers,

Volgende week, op donderdag 23 en vrijdag 24 mei, komt de schoolfotograaf onze school weer bezoeken. De kleuters en de groepen 3, 4 en 5 hebben de meeste fotomomenten op de donderdag, dus de portretfoto's en de groepsfoto's. De broertjes- en zusjesfoto's (alleen van leerlingen die op school zitten) worden zoveel mogelijk ook op donderdag gemaakt, maar het kan zijn dat die ook op vrijdag nog gemaakt moeten worden. Vraag daarvoor op donderdagmiddag even aan je oudste kind of ze al geweest zijn, dan weet je of je kinderen op vrijdag ook nog gefotografeerd worden.

De bovenbouwgroepen hebben de portretfoto's op vrijdag. Uiteraard houden we rekening met de gymlessen en doen we ons best alle kinderen toonbaar op de foto te krijgen.

Team 't Mozaïek

Nieuwsbrief april

Beste ouders en verzorgers,

Als bijlage vinden jullie de nieuwsbrief van april 2024.

Alvast een fijne meivakantie gewenst!

Team 't Mozaïek

Nieuwsbrief april 2024
Voorstelling Kulturhus Epe

Beste ouders en verzorgers,

Aanstaande zaterdagmiddag is er voor jonge kinderen van 2 jaar en ouder een leuke voorstelling in het Kulturhus Epe over het welbekende boek 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft'.

Inhoudelijke informatie en aanvangstijden vind je in bijgaande flyer.

Met vriendelijke groet,

Team 't Mozaïek

Over een kleine mol
Schoolbreed thema Wetenschap en Techniek

Beste ouders en verzorgers, 

Vanaf volgende week starten we met het schoolbrede thema ‘Techniek en Wetenschap’. We starten het thema op maandag 11 maart met een voorstelling van Mad Science. Alle kinderen krijgen dan een korte demonstratie van diverse technische en wetenschappelijke experimenten. 

Na de voorstelling is er voor de leerlingen van groep 3 tot en met 8 de gelegenheid 6 keer deel te nemen aan een naschoolse cursus. Via de link in de flyer kun je inschrijven en meer informatie vinden. De link komt hier in Klasbord ook onder het tabblad media en dan ‘links’ te staan. Aan de cursus zijn kosten verbonden. 

In de komende weken wordt er in elke klas iets ontworpen. Daar gaat ook onderzoek aan vooraf: wat werkt en wat werkt niet? Waarom worden er bepaalde materialen gebruikt?

Op donderdag 4 april sluiten we het thema af. Van 14.00-14.30 ben je van harte welkom om in alle klassen de ontwerpen te bekijken.

 

We hopen op een leerzame periode met elkaar!

Hartelijke groet,


Team ‘t Mozaïek


't Mozaiek, Vaassen 6 lessen gr 3 8 nieuwsbrief en show 2023 2024
Ouderavond Kanjertraining

Beste ouders en verzorgers,

In de reeks avonden van Pro Beer Meer bieden we een ouderavond van de Kanjertraining aan. Door onze gezamenlijke betrokkenheid bij je kind, zorgen we samen voor een prettig pedagogisch klimaat om te leren en groeien. Deze ouderavond helpt je te begrijpen hoe we op school de Kanjertraining inzetten en hoe je daar thuis ook verder mee kunt. Je bent van harte welkom op maandag 11 maart 2024 van 19.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur in de hal van 't Mozaïek aan de Westerenkweg 19 in Vaassen.

Inloop met koffie en thee vanaf 19.15 uur.

De link om je aan te melden staat onder het tabblad media en dan 'links'.

We zien je graag!


kanjertraining ouderavond
Pro Beer Meer, ouderavond Kanjertraining

Beste ouders en verzorgers,


In de reeks avonden van Pro Beer Meer bieden we een ouderavond van de Kanjertraining aan.

Door onze gezamenlijke betrokkenheid bij je kind, zorgen we samen voor een prettig pedagogisch klimaat om te leren en groeien.

Deze ouderavond helpt je te begrijpen hoe we op school de Kanjertraining inzetten en hoe je daar thuis ook verder mee kunt.

Je bent van harte welkom op maandag 11 maart 2024 van 19.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur in de hal van 't Mozaïek aan de Westerenkweg 19 in Vaassen.

Inloop vanaf 19.15 uur.

Na de voorjaarsvakantie ontvang je een uitnodiging met een link om je in te schrijven, dit bericht is een vooraankondiging om de avond alvast in je agenda te blokken.

We zien je graag!

Fijne vakantie,

Team 't Mozaïek

Voetpad voor de school opgebroken en studiedag team

Beste ouders en verzorgers,

Het voetpad voor de school, ongeveer vanaf de hoofdingang tot en met de entree van de kinderopvang zal vanaf volgende week worden opgebroken voor werkzaamheden door Liander. In de periode dat de werkzaamheden uitgevoerd worden, is het pad tussen onze school en de kinderopvang niet te bereiken en te gebruiken vanaf de Westerenkweg.

Daarom het verzoek om na de vakantie via het hek aan de Veldeksterweg het grote plein te betreden. De kinderen van groep 1 tot en met 4 kunnen met de fiets aan de hand langs het lokaal van Juenne, dus achter de school langs, naar hun eigen ingang en fietsen-stal-plek. Natuurlijk kan het kleine plein ook via het hek dat grenst aan het veld achter de school bereikt worden.

Er zullen in die periode voor de school minder parkeerplekken beschikbaar zijn omdat het zand dat opgegraven wordt, daarop gedeponeerd wordt.

Waarschijnlijk duren de werkzaamheden tot en met week 12, de week van 18-22 maart.

Dan nog even een reminder: op 26 februari, de maandag na de voorjaarsvakantie, heeft het team een studiedag. Alle leerlingen zijn die dag dus nog vrij.

Fijne vakantie!

Met vriendelijke groet namens het team,

Mariette Veldkamp

Opening de 'Droomboom'

Beste ouders en verzorgers,

Op zaterdag 17 februari opent de Droomboom in Epe.

De Droomboom is een fysiek en online kindertalentencentrum met workshops en een omgeving die de kinderen triggert, uitdaagt en motiveert om hun talent te ontdekken.

Er is op die dag een gevarieerd programma (zie flyer) en zo te zien echt de moeite waard om te gaan kijken.

Met vriendelijke groet,

Mariette Veldkamp

240208 droomboomopening digiflyer
'Operatie meubilair'

Beste ouder(s), verzorger(s),


In januari krijgen alle groepen van 't Mozaïek nieuwe tafels, stoelen, instructietafels en bureaus. Het oude meubilair wordt geschonken aan scholen in Oekraïne. Vandaag werd alles opgehaald. Ook nu bleek maar weer eens dat vele handen licht werk maken. De vrachtwagen was er rond 8 uur en rond 11 uur reed hij toeterend de straat uit!

Leerlingen, ouders en collega's; bedankt voor het helpen.


Fijne kerstdagen en alle goeds voor 2024!


Met vriendelijke groet namens het team,

Annemieke van der Vegt